• 0 342 317 33 01

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ayhan ÖZER koordinatörlüğünde, Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 90. yıl dönümü anısına hazırlanan “Benlik” Resim Bölümü III. Sınıf Öğrencileri Resim Sergisi, 26 Ocak 2023 tarihinde GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Alanında açıldı.

23 öğrencinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışında konuşan Doç. Dr. Ayhan ÖZER, serginin Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 90. yıl dönümü ile ilişkilendirilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti ve serginin hem Güzel Sanatlar Fakültesi hem de Gaziantep için değerli bir çalışma olduğunu vurguladı.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erdinç YILMAZ ise Resim Bölümü III. sınıf öğrencilerinin alanlarında gösterdikleri gelişimi görmekten mutluluk duyduğunu belirttikten sonra Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat ATALAY’a, sergi koordinatörü Doç. Dr. Ayhan ÖZER’e ve eser sahibi öğrencilere teşekkürlerini iletti.    

“Benlik” Resim Bölümü III. Sınıf Öğrencileri Resim Sergisi 7 Şubat 2023 tarihine kadar Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Alanında sanatseverlerin ziyaretine açık olacaktır.