• 0 342 317 33 01

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi himayelerinde ve Siret UYANIK’ın küratörlüğünde düzenlenecek olan “Anadolu Uygarlıklarının İzleri Anadolu’da Projesi” kapsamında bir panel, sergi ve kokteyl düzenlenecektir.

Etkinliğin ilk aşaması olan “Anadolu Uygarlıkları ve Sanat Üzerine Panel” 8 Kasım 2022 tarihinde, saat 10.00’da Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile organize edilecek olan panele Prof. Dr. Aydın AYAN, Prof. Dr. Adnan TEPECİK, Prof. Dr. Alaybey KAROĞLU, Prof. Dr. Mustafa Cevat ATALAY ile Ressam ve Şair Bünyamin BALAMİR panelist olarak katılım sağlayacaklardır.

İlgili etkinliğin ikinci aşaması olan "Anadolu Uygarlıklarından İzler Anadolu'da" isimli serginin açılışı ve kokteyl, 8 Kasım 2022 tarihinde saat 14.00'da "Zeugma Müzesinde" gerçekleştirilecektir. Etkinlik kapsamında Türk Resminin önde gelen sanatçılarına ait serginin açılışı protokol eşliğinde yapılacaktır ve sergi 30 Kasım 2022 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacaktır. 

Etkinliklere bütün ilgililer davetlidir.