• 0 342 317 33 01

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü ve Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 12-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında resim çalıştayı düzenlendi. GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayhan Özer koordinatörlüğünde Dr. Öğr. Üyesi Taylan Güvenilir, Öğr. Gör. Gülfem Karsligil Marakoğlu,  Öğr. Gör. Dr. İbrahim Yıldız, Öğr. Gör. Özlem Coşkun, Öğr. Gör Tuğrul Alpaslan Damgacı ve Arş. Gör. Bekir Baba’nın katılımıyla iki gün süren etkinliğin sergisi 13 Mayıs 2022 tarihinde Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin lobisinde açıldı.

Resim bölümü öğrencilerinin de eserleriyle katıldığı çalıştay sergisini, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hülya Yıldız, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayhan Özer ve Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ahmet Nadir Toprak açtı.

Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi misafirleri, GAÜN Resim Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerin katıldığı açılış yoğun ilgi gördü.  Huzurevi misafirleri etkinlikten mutlu olduklarını belirtti.