• 0 342 317 33 01

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Erasmus+ İkili Anlaşmalarının arttırılmasına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı, GAÜN Erasmus Uzmanları Ebru Göktekin, Şeyho Bozkuş ve Özlem Özdemir, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fakülte Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Yılmaz, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ebru Çoruh, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü - Halı Tasarımı Programı Başkanı Prof. Dr. Nazan Avcıoğlu Kalebek, Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ayhan Özer, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Özer Özkantar, Resim Bölümü Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Taylan Güvenilir ve Ar. Gör. Hümeyra Hüsmen'in katılımıyla Güzel Sanatlar Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Toplantıda Erasmus+ ikili anlaşmaların kapsamının genişletilmesi, yeni anlaşmaların yapılması ve Erasmus+ programının farklı projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Yılmaz, fakülte olarak Erasmus faaliyetlerine verdikleri önemi vurgulayarak, öğrenci ve akademisyen değişimlerini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Erasmus Uzmanı Şeyho Bozkuş ise Güzel Sanatlar Fakültesi’nin uluslararasılaşması sürecinde Erasmus+ programının sağladığı olanaklardan yararlanan öğrenci ve akademik personelin sayısının arttırılmasının hem fakülte hem de üniversite için yararlı olacağını söyledi.

Toplantının sonunda GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi, Erasmus+ İkili Anlaşmaların artırılması amacıyla fakülte içindeki birimlerin katılımı ve desteğini vurgulayarak, GAÜN Erasmus Uzmanlarına teşekkür etti.