• 0 342 317 33 01

Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, İstanbul Sanat ve Antika Fuarı'na davetli sanatçı olarak katılarak, eserlerini sergiledi.

IAAF, Türkiye'nin kültürel mirasını yansıtan önemli bir etkinlik olarak 15-19 Kasım tarihleri arasında Nişantaşı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen organizasyon, güzel sanatlar alanında ün kazanmış isimleri bir araya getirerek, sanat dünyasına katkı sunma misyonunu sürdürdü. IAAF, farklı kültürlerin bir araya geldiği, sanatın zengin ve çeşitli yönlerinin keşfedildiği bir etkinlik olarak hem geleneksel hem de çağdaş sanat örneklerinin bir araya geldiği özel bir platform olma özelliğini taşıdı. Fuarda, köklü sanatçıların eserleri, gelecek vadeden sanatçılarla buluşarak geniş bir izleyici kitlesiyle buluştu.

Fuara özel davetli olarak katılan Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, sanatseverlere geleneksel Türk sanatının izlerini taşıyan özgün eserlerini sunarak fuarın vizyonuna katkıda bulundu.