• 0 342 317 33 01

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde Doç. Dr. Nazan Avcıoğlu Kalebek moderatörlüğünde gerçekleştirilen "8. Üniversite-Sanayi Sektör Buluşmaları" adlı etkinliğe konuk olan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurul Başkanı Ahmet Fikret Kileci, GAÜN öğrencileriyle bir araya geldi.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Fikret Kileci, iş hayatındaki tecrübelerini paylaşarak, GAİB tarafından düzenlenecek olan 3. Doku Kumaş Tasarım Yarışması hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Kileci, “Doku Kumaş Tasarım Yarışması, yarışmacıların esinlendikleri bir ‘tema’ doğrultusunda, öğrenci ve profesyonel katılımına açık olarak 3 kategoride gerçekleştirilmektedir. Gençlere karşı sorumluluklarının farkında bir kurum olarak keşif ve gelişim sürecinde yanınızdayız. Kararlılık ve azim size başarı getirecektir. Sonsuz rekabetin olduğu bu çağda sizlere yeni fırsat sunmak için buradayız”  şeklinde konuşarak öğrencileri yarışmaya katılmaları için teşvik etti..

Daha sonra kendi kariyer öyküsünden örnekler vererek öğrencilerin kariyer planlarına destek veren Kileci, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." sözünü hatırlatarak öğrencilere çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu. 

Etkinliğin sonunda GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık günün anısına Fikret Kileci’ye teşekkür belgesi takdim ederken GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay da tablo hediye etti.