RESİM ANASANAT DALI YÜKSEK LİSANS

Resim Anasanat Dalı Tezli Yüksek Lisans programı Yazılı Mülakat Sınavına girmeye hak kazanan Aday Listesi için Tıklayınız.

Yapılacak olan Yazılı mülakat sınavı 10 Eylül 2024 salı Günü Saat: 10.00'da GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi 302 nolu derslikte gerçekleştirilecektir.

Sınava katılacak adayların Çizim aşamasında kullanmak üzere yanlarında; çizim kalemlerini, silgi, kıskaç vb.malzemelerini getirmeleri gerekmektedir.

Saat 13.30'da GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi toplantı Salonunda Portfolya dosya incelemesi gerçekleştirilecektir.

SANAT VE TASARIM ANASANAT DALI YÜKSEK LİSANS

Sanat ve Tasarım Dalı Tezli Yüksek Lisans programı Yazılı Mülakat Sınavına girmeye hak kazanan Aday Listesi için Tıklayınız.

Yapılacak olan Yazılı mülakat sınavı 10 Eylül 2024 salı Günü Saat: 10.00'da GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Amfi derslikte gerçekleştirilecektir.

Sınava katılacak adayların yanlarında; kalem silgi, ve Portfolya dosyalarını yanında getirmeleri gerekmektedir.

Saat 13.00'te GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi konferans Salonunda Portfolya dosya incelemesi gerçekleştirilecektir.