Değerli Meslektaşlarım,

Bugün, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehit eğitimcilerimizi minnetle anıyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle, sizlere öğrencilerimiz için özverili çalışmalarınız ve eğitime olan katkılarınız için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

6 Şubat 2023 tarihinde şehit olan eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar, bilgiyi ve sevgiyi öğrencilere aktarmak için canlarını feda eden kahramanlarımızdır! Bugün, onların bize bıraktığı mirası yaşatma sorumluluğunu bir kez daha hissediyoruz.

Sevgili meslektaşlarım, sizler, bu ülkenin geleceğini şekillendiren, genç zihinlere ışık tutan kıymetlilerimizsiniz. Sizlerin uzmanlığı, özverisi, bilgi birikimi ve mesleki gayreti, bu toplumun gelişimine büyük katkı sağlamaktadır.

Bu vesileyle, siz değerli meslektaşlarımın gününü kutluyorum. Hepinize sanat, tasarım dolu  sağlıklı yıllar, mutluluk ve başarılar diliyorum. İyi ki varsınız!

Prof.Dr. Mustafa Cevat ATALAY
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ