• 0 342 317 33 01

Şehmus Demir Elif Şenel Mehmet Aksoy

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 3. Sınıf Öğrencileri ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 3. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan “Art Contact” adlı karma resim sergisi GAÜN Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Şehmus Demir

Serginin açılış konuşmasını yapan GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şehmus Demir, Gaziantep Üniversitesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğrencilerinin birlikte gerçekleştirdikleri serginin farklı üniversite öğrencilerinin birliktelik yapması bakımından önemli olduğunu söyledi. Prof. Dr. Demir, “Kelimelerle anlatamadığımız birçok şeyi resimle ifade edebiliyoruz. Bundan dolayı resim çok önemli. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü ile Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri bu ortaklığı devam ettirip başka üniversiteleri de bu birlikteliğe katmalılar. Bu anlamda her türlü desteği veren iki üniversitenin hocalarına ve siz katılımcılara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Elif Şenel

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin ilk defa başka bir üniversitenin öğrencileri ile ortaklaşa sergi düzenlediklerini dile getiren GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Elif Şenel, “Fakültemiz öğrencileri ilk defa başka bir üniversitenin öğrencileri ile birlikte karma resim sergisi gerçekleştirerek, sanatsal etkileşim adına önemli bir adım attılar.  Bunun gururunu, heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler sanat üzerinden ülkeleri, şehirleri, bireyleri ve gönülleri birleştirmeye devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ali Gür’e, Üniversitemiz üst yönetimi kadrosuna ve çağrımızı karşılıksız bırakmayıp bizlerle işbirliğini yapan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Mehmet Aksoy’a teşekkür ediyorum” dedi.

Şehmus Demir Elif Şenel Mehmet Aksoy

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi ile KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Art Contact’” adlı resim sergisinde; Alpago Batuhan Erdönmez, Ayşenur Dilara Tan, Ayşe Kurtboğan, Beytullah Hocaoğlu, Derya Esen, Ertuğrul Yücel, Furka Polat, Kısmet Karakaş, Leyla Nergis Olcay, Melike Tellioğlu, Menzil Altunyıldız, Merve Alav, Meryem Kara, Mücahide Koska, Nurşen Balcı, Oğuzhan Erol, Osman Şadi Kırsaka, Özden Yıldız, Özlem Doğan, Öznur Konuş, Ruhat Hırçıl, Selda Kaplan, Sevda Yenipınar, Songül Sezgin, Şeyma Tarhan, Vedat Arar ve Veli Yavuz’un 40 eseri sanatseverlerle buluştu.

Şehmus Demir Elif Şenel Mehmet Aksoy

“Art Contact’” adlı karma resim sergisi 26 Nisan 2018 tarihine kadar GAÜN Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezinde gezilebilecek.

Şehmus Demir Elif Şenel Mehmet Aksoy Bekir Baba

01 Mayıs 2018 tarihinde güncellenmiştir.